Home

Laatst bijgewerkt op maandag 23 oktober 2017

 

Wij worden
gesponsord
door:


Maaltijdconcert! Eet u mee?!

Crescendo houdt zaterdag 4 november samen met Keurslager Marco van Strien en Fruitkwekerij Lisboa (beiden uit 's Gravenmoer) haar maaltijdconcert in dorpshuis De Geubel. Onder het genot van een drankje en livemuziek van de brassband en slagwerkgroep kunt u smullen van een 3 gangen buffet.

Kosten: 18,00 p.p.
kinderen tot 12 jaar 10,-
(excl. drinken)

reserveren kan via: secretariaat@crescendo-sgravenmoer.nl

Opening buffet: 17.30 uur

Koningsdag

De slagwerkgroep ging donderdag 27 april voorop in de optocht van kinderen met versierde fietsen en trad op tijdens de aubade samen met enkele oud-leden ivm het 70-jarig jubileum van Crescendo.
Zie foto's: Koningsdag 2017Crescendo 70 jaar!


Crescendo vierde haar jubileum op zaterdag 1 april met een jubileumconcert waarbij oud-leden meespeelden.
Zie foto's: Jaarconcert 2017


spandoek - kom bij Crescendo

Heb je ook zin om muziek te maken bij Crescendo? Neem dan contact op met het secretariaat: secretariaat@crescendo-sgravenmoer.nl Kijk voor meer informatie op deze site bij 'jeugd & opleiding'


Koninklijke onderscheiding voor Cor Quist!

Bestuurslid Cor Quist werd zaterdag 12 maart tijdens het jaarconcert van Crescendo Koninklijk onderscheiden door burgemeester Marina Starmans van de gemeente Dongen. Cor is 25 jaar actief binnen het bestuur van Crescendo. Tot zijn grote verrassing werd hij tijdens het concert voor zijn verdiensten in het zonnetje gezet.

Lees het bericht op Dongen.nieuws.nl

 Zie foto's: Jaarconcert 2016.


Moerkapels Slagwerkconcert

Slagwerkgroep Crescendo werkte zaterdag 27 juni mee aan het Moerkapels Slagwerkconcert dat Annejaap van Eersel in Moerkapelle organiseerde. Ook zijn slagwerkleerlingen uit Moerkapelle, slagwerkgroep Eendracht uit Renkum en The Rhythm Cleaners traden op.

Zie foto's: Moerkapels Slagwerkconcert


Bevrijdingsvuur

5 mei home

Slagwerkgroep Crescendo begeleidde dinsdag 5 mei de lopers en fietsers met het bevrijdingsvuur tijdens de laatste kilometers naar het dorpsplein. Daar nam locoburgemeester Piet Panis het bevrijdingsvuur uit Wageningen in ontvangst en ontstak de vlam in 's Gravenmoer.

Zie foto's: 5 mei 2015


Dodenherdenking

dodenherdenking 

Crescendo verzorgde de muziek bij de dodenherdenking op 4 mei 2015. De brassband speelde tijdens de herdenkingsdienst in de kerk en tijdens de kranslegging bij het monument aan de Hoofdstraat. De slagwerkgroep ging voorop in de stoet van de kerk naar het monument met omfloerste trom.

Zie foto's: 4 mei 2015


Windkracht 6 home

Dinsdag 31 maart hield muziekschool Het Kunstpodium uit Dongen in samenwerking met Crescendo een slagwerkworkshop voor de basisscholen van 's Gravenmoer in dorpshuis De Geubel. De jongens en meiden trommelden er lustig op los. Wil je ook drummen: kom dan bij slagwerkgroep Crescendo!

Zie foto's: Drum clinick


Mooie 8 voor brassband!

Festival Brassband 2014 home

Brassband Crescendo behaalde zaterdag 1 november 81 en 82,5 punten tijdens het Eiland IJsselmonde Festival in Ridderkerk. De band onder leiding van dirigent Hugo Verweij liet zich beoordelen door juryleden Jan Van der Roost en Peter Kleine Schaars. Crescendo komt uit in de 4e divisie en speelde Pennine Moors en A Caledonian Journey.

Zie foto's: Eiland IJsselmonde Festival


Campingdienst

katjeskelder 2014 home 

De brassband verleende haar medewerking aan een openluchtdienst op camping De Katjeskelder in Oosterhout.

Zie foto's: katjeskelder


Klapstoelenconcert

klapstoel 2014 home

Crescendo hield haar klapstoelenconcert in het park aan de Havenkade.

Zie foto's: klapstoelconcert


Muziek verbindt!

dongens diamant home

Zaterdag 17 mei vond het samenwerkingsproject Dongens Diamant plaats op het dorpsplein in 's Gravenmoer. Fanfare Euterpe, Crescendo en Scouting De Stormvogels uit Dongen traden samen op.

Zie foto's: Dongens Diamant


1e prijs!

concours 2013

Brassband Crescendo behaalde zaterdag 2 november een 1e prijs op het KNFM-concours in Terneuzen. De brassband was als eerste aan de beurt en vertrok in alle vroegte naar Zeeuws-Vlaanderen. Onder leiding van dirigent Hugo Verweij behaalde de band 80 punten wat goed was voor een 1e prijs.

Zie foto's: Concours Terneuzen


Slagwerk in de steigers!

Zaterdag 30 oktober 2010 hield slagwerkgroep Crescendo voor de 10e keer het Triple Band Percussion Concert. Het jubileum werd gevierd met jeugdslagwerkgroep Crescendo, slagwerkgroep  Percussion Beat en drumduo DrumXpedition
Kijk bij foto's: Triple 2010

En klik voor meer info over de slagwerkgroepen op de flyer hierboven!

Crescendo bestond in 2007 60 jaar!

Het jubileum werd gevierd met:

Crescendo Dag
Barbecue
Brassband Play-inn

Ook de jaarlijks terugkerende activiteiten zoals de jaaruitvoering, de voorspeelavond en het Triple Band Percussion Concert hadden een feestelijk tintje.

Tijdens het jubileumjaar zijn filmopnames gemaakt. De DVD "Crescendo 60" kan besteld worden via: secretariaat@crescendo-sgravenmoer.nl 

Kijk bij foto's!


Heeft u vragen en/of opmerkingen? Mail dan met de webmaster:

webmaster@crescendo-sgravenmoer.nl