Home

Laatst bijgewerkt op woensdag 18 maart 2020

 

!Ron van Vuuren nieuwe dirigent brassband!
zie brassband - dirigent

Wij worden
gesponsord
door:


Volgende evenement:

Jaarconcert
zaterdag 28 maart

19.30 uur
dorpshuis De Geubel 's Gravenmoer

te gast is JA! (Jeugdfanfare Altena)
ook onder leiding van Ron van VuurenJohan Versteeg 50 jaar lid!

Tijdens het jaarconcert op zaterdag 24 februari werd Johan Versteeg gehuldigd ter ere van zijn 50-jarig lidmaatschap. Johan speelt sinds zijn 9e verjaardag bij de slagwerkgroep. Hij ontving een oorkonde en een speldje van de Brabantse Bond van Muziekverenigingen.


Jaarconcert 2018 omgevlogen!

Crescendo hield zaterdag 24 februari haar jaarconcert in dorpshuis De Geubel. De brassband ging op vliegreis en de slagwerkgroep stapte in de stoomtrein.

Binnenkort de foto's!

Koningsdag

De slagwerkgroep ging donderdag 27 april voorop in de optocht van kinderen met versierde fietsen en trad op tijdens de aubade samen met enkele oud-leden ivm het 70-jarig jubileum van Crescendo.
Zie foto's: Koningsdag 2017


Crescendo 70 jaar!


Crescendo vierde haar jubileum op zaterdag 1 april met een jubileumconcert waarbij oud-leden meespeelden.
Zie foto's: Jaarconcert 2017


spandoek - kom bij Crescendo

Heb je ook zin om muziek te maken bij Crescendo? Neem dan contact op met het secretariaat: secretariaat@crescendo-sgravenmoer.nl Kijk voor meer informatie op deze site bij 'jeugd & opleiding'


Koninklijke onderscheiding voor Cor Quist!

Bestuurslid Cor Quist werd zaterdag 12 maart tijdens het jaarconcert van Crescendo Koninklijk onderscheiden door burgemeester Marina Starmans van de gemeente Dongen. Cor is 25 jaar actief binnen het bestuur van Crescendo. Tot zijn grote verrassing werd hij tijdens het concert voor zijn verdiensten in het zonnetje gezet.

Lees het bericht op Dongen.nieuws.nl

 Zie foto's: Jaarconcert 2016.


Mooie 8 voor brassband!

Festival Brassband 2014 home

Brassband Crescendo behaalde zaterdag 1 november 81 en 82,5 punten tijdens het Eiland IJsselmonde Festival in Ridderkerk. De band onder leiding van dirigent Hugo Verweij liet zich beoordelen door juryleden Jan Van der Roost en Peter Kleine Schaars. Crescendo komt uit in de 4e divisie en speelde Pennine Moors en A Caledonian Journey.

Zie foto's: Eiland IJsselmonde Festival


Muziek verbindt!

dongens diamant home

Zaterdag 17 mei vond het samenwerkingsproject Dongens Diamant plaats op het dorpsplein in 's Gravenmoer. Fanfare Euterpe, Crescendo en Scouting De Stormvogels uit Dongen traden samen op.

Zie foto's: Dongens Diamant


1e prijs!

concours 2013

Brassband Crescendo behaalde zaterdag 2 november een 1e prijs op het KNFM-concours in Terneuzen. De brassband was als eerste aan de beurt en vertrok in alle vroegte naar Zeeuws-Vlaanderen. Onder leiding van dirigent Hugo Verweij behaalde de band 80 punten wat goed was voor een 1e prijs.

Zie foto's: Concours Terneuzen


Slagwerk in de steigers!

Zaterdag 30 oktober 2010 hield slagwerkgroep Crescendo voor de 10e keer het Triple Band Percussion Concert. Het jubileum werd gevierd met jeugdslagwerkgroep Crescendo, slagwerkgroep  Percussion Beat en drumduo DrumXpedition
Kijk bij foto's: Triple 2010

En klik voor meer info over de slagwerkgroepen op de flyer hierboven!

Crescendo bestond in 2007 60 jaar!

Het jubileum werd gevierd met:

Crescendo Dag
Barbecue
Brassband Play-inn

Ook de jaarlijks terugkerende activiteiten zoals de jaaruitvoering, de voorspeelavond en het Triple Band Percussion Concert hadden een feestelijk tintje.

Tijdens het jubileumjaar zijn filmopnames gemaakt. De DVD "Crescendo 60" kan besteld worden via: secretariaat@crescendo-sgravenmoer.nl 

Kijk bij foto's!


Heeft u vragen en/of opmerkingen? Mail dan met de webmaster:

webmaster@crescendo-sgravenmoer.nl